Izrada vrhunskih web stranica, ali i vizitki, memoranduma, logotipa, plakata, brošura, cjenika, vizualnih identiteta, a i kuhamo dobru kavu.

Popunite naš projektni upitnik

Ako trebate ponudu za izradu web stranica ili neki drup tip projekta, molimo Vas da popunite donji obrazac a mi ćemo se, nakon što pomno razmotrimo dostavljene podatke, potruditi javiti Vam se što je prije moguće i predložiti naše rješenje.

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Hoće li vaš site imati potrebu za sustavom za upravljanje sadržajem? (mogućnost da sadržaj na siteu uređujete samostalno)
  5. Planirate li prodaju preko vašeg sitea?
  6. Captcha
  7. Možemo li vas povremeno obavijestiti o našim radovima i uslugama?
 

Kontaktirajte Site Studio

Informacije koje nam ovim putem dostavite osigurati će da web site koji ćemo kreirati vjerno predstavlja željeni image i reputaciju Vaše tvrtke.

Molimo odvojite trenutak Vašeg vremena i popunite ovaj upitnik te nam ga pošaljite natrag. Na temelju njega ćemo vam pripremiti ponudu, procjenu cijene i vremena potrebnog za izradu.

Pitanja na koja ne znate odgovor ili niste sigurni što na njih odgovoriti slobodno prekočite a mi ćemo vam u dodatnom telefonskom razgovoru ili sastanku pokušati odagnati nedoumice.

Ako vam se doista žuri ili imate pitanja, slobodno nas nazovite na broj telefona +385 (0)20 680 454.

Ukoliko imate specifične zahtjeve za Vaš projekt a ne želite koristiti ovaj projektni upitnik, molimo da nas kontaktirate.

Povjerljivost podataka

Odavanje osobih detalja koje nam pružite u ovom projektnom upitniku smatramo povjerljivim, stoga budite sigurni da ih nećemo upotrijebiti ni u kakve svrhe osim one za suradnju s nama.

...a osim toga

Svim našim klijentima poklanjamo i besplatan uvid u statistiku posjećenosti web stranica, besplatno posredovanje pri registraciji ili transferu .hr domene te prvu godinu hostinga za vašu novu web stranicu!